Ordu, 60 Kulübün Katılacağı Off Road Yarışlarına Ev Sahipliği Yapacak

Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde şehre her gün yeni bir faaliyet, yeni bir etkinlik, yeni bir dinamizm kazandıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, adrenalin tutkunlarını bir araya getiriyor.

Sağlık Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.09.2022 17:42:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
554 okunma
Google News
17-18 Eylül tarihlerinde Yason Off-Road Yıkım Ekibi iş birliğinde Ordu Buluşması Off-Road Festivali 2022 adıyla düzenlenecek olan festivalde Türkiye genelinden 60 kulüp 100 araçla yarışacak.
 
 
 
60 KULÜP 250 ARAÇLA KATILACAK
 
 
 
Off-Road’a gönül vermiş kişileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenecek olan yarışlarda araçlar çeşitli engellerle zorlaştırılmış ağır parkurlarda mücadele edecek. Araçlar derin su geçişleri, çamur ve bataklık parkurlar, kaya tırmanışları, dik rampa ve inişlerin yer aldığı parkurlarda zor engelleri aşmaya çalışacak.
 
 
 
İki gün sürecek olan festival renkli görüntülere sahne olacak. Festival kapsamında 17 Eylül saat 18.00’da OBB Ana Bina önünde düzenlenecek program ardından şehir korteji gerçekleşecek. Saat 20.00’de düzenlenecek konserle festival ateşinin fitili ateşlenecek. 18 Eylül’de Altınordu ilçesi Melet Irmağı yanında saat 09.00’da başlayacak olan yarışlar ise saat 17.00’de düzenlenecek olan kupa töreninin ardından sona erecek.
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.