Ordu'da Turizm Zabıtası Görev Başında

Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan Çevre ve Turizm Zabıta ekibi, kente gelen yerli ve yabancı turistlere 7/24 hizmet veriyor.

Sağlık Yayın: 14 Ekim 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.10.2021 14:10:53
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

17 kişiden oluşan ve tamamının yabancı dil bildiği Çevre ve Turizm Zabıta ekibi kente gelen turistlere iletişim, gastronomi, halkla ilişkiler, kent tarihi, turist rehberliği ve turizm destinasyon noktaları hakkında bilgilendirmede bulunuyor.

 

Ordu’nun 19 ilçesinde görev yapan Çevre ve Turizm Zabıtasında temel amacın Ordu’ya gelen yerli ve yabancı turistlere yardım etmek ve onları en doğru şekilde yönlendirmelerde bulunmak olduğunu belirten Zabıta Daire Başkanı Cevdet Çağlar, 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile Çevre ve Turizm Zabıta ekibinin sayısının 17'ye çıkarıldığını, ekibin 19 ilçede 7/24 görev başında olduğunu belirtti.

Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar “ Tamamına yakını iyi derecede yabancı dil biliyor. İlimizde ağırladığımız yerli ve yabancı turistlere şehrimizin gezip görüleceği yerler başta olmak üzere her türlü konuda yardımcı oluyor.” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.