ÖZBEKİSTAN'DA TÜRK SAĞLIK TURİZMİNE BÜYÜK İLGİ!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen 2. Özbekistan Sağlık Hizmetleri ve Sağlık Turizmi Fuarı’nda Türkiye’nin sağlık turizmi konusundaki deneyim ve hizmetlerine ilgi büyük oldu.

Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 18:08:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Hoops World Tourism Yönetim Kurulu Başkanı Afet Ayaz, fuarın hemen ardından yaptığı açıklamada, "Özbekistan'da gösterilen yoğun ilgi ve alaka bizim için büyük bir mutluluk kaynağı oldu. Ülkemize dönerken, yorgunluğumuzun yerini büyük bir gurur ve sevinçle dolduran bu başarıyı tüm ekibimizle paylaşıyoruz. Dünyanın dört bir yanına şifa dağıtmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

“Türkiye, sağlık turizminde çok hızlı büyüyor!” Dünyada sağlık turizmi alanındaki seçkin fuarlardan biri kabul edilen bu önemli organizasyonda, Hoops World Tourism, Özbekistan'daki bir sağlık turizmi acentesiyle stratejik iş birliği anlaşması gerçekleştirdi. Ayaz, "Özbekistan'daki fırsatlar ve Türkiye'deki sağlık turizminin geldiği nokta, bu iş birliğinin ne kadar değerli olduğunu gösteriyor.

Türkiye'de sağlık turizminin son yıllarda ne kadar geliştiğini görmek ve bu gelişmeyi uluslararası arenada taçlandırmak bizim için büyük bir onur" dedi.

Geçtiğimiz günlerde birinci yıl dönümünü kutlayan Hoops World Tourism’in kutlama etkinliğinde Ayaz, "Bir yıl gibi kısa bir sürede uluslararası arenada bu kadar büyük başarılara imza atmak bizim için büyük bir gurur kaynağı. Özbekistan anlaşması, gelecekte gerçekleştireceğimiz iş birliklerinin sadece başlangıcı" şeklinde konuştu.

Hoops World Tourism, sektördeki en yeni trendleri ve gelişmeleri takip ederek, özellikle çocuk cerrahisi ve kanser tedavisi gibi kritik alanlara odaklanarak Türkiye'nin sağlık turizmi potansiyelini uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.