PERŞEMBE İSKELESİ IŞIL IŞIL OLDU

Perşembe ilçesindeki iskele Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bakım ve onarımı yapılarak modern hale getirildi.

Sağlık Yayın: 23 Eylül 2021 - Perşembe - Güncelleme: 23.09.2021 17:23:34
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1090 okunma
Google News

Korkulukları olmadığı için uğrayanların güvenliğini tehdit eden Perşembe iskelesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışma ile güvenli hale getirildi. Aydınlatma direkleri ve LED ışıklarla da iskeleyi renklendirilen Büyükşehir Belediyesi Perşembe ilçesinin kent estetiğine yeni bir dokunuş yaptı.

 

GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE DENİZ SEYRİ YAPABİLECEKLER

Özellikle yaz aylarında deniz seyri yapmak ve balık tutmak isteyenlerin tercih ettiği iskele, büyük tehdit saçıyordu. Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla güvenli ve modern hale getirilen iskele de vatandaşlar artık doyumsuz deniz keyfinin tadını çıkarabilecekler.

 

MODERN BİR GÖRÜNÜM KAZANDI

Çalışmalar kapsamında iskele üzerinde 252 metrelik paslanmaz çelik korkuluk, elektrik hattı, alüminyum aydınlatma direkleri ve şerit LED aydınlatması yapılarak şehrin güzelliğine güzellik katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.