Rehber Ömer Faruk Alioğlu'ndan üzücü haber!

Adıyaman Grand İsias Otel'in enkazından sağ kurtarılan rehber Ömer Faruk Alioğlu hayatını kaybetti.

Yayın: 28 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 28.03.2023 11:33:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

6 Şubat'ta meydana gelen depremde TUREB Eğitim Gezisi için geldikleri Adıyaman Grand İsias Otel'in enkazı altında kalan 31 rehber ve rehber adayı hayatını kaybetmişti.

50 gündür hastanede tedavi görüyordu

Rehber Ömer Faruk Alioğlu otel enkazından sağ olarak kurtarılmış ve hastanede tedavi altına alınmıştı. 50 gündür hastanede tedavi gören Ailoğlu'ndan dün acı haber geldi.

Turist Rehberleri Birliği (TUREB) Alioğlu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. TUREB'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "İsias Otel'den sağ kurtarılan ve hastanede tedavi gören değerli meslektaşımız Ömer Faruk Alioğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Ailesine ve camiamıza baş sağlığı dileriz."

Rusça dilinde rehberlik yapıyordu
Çanakkale Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ÇARO) Ömer Faruk Alioğlu'nun vefatının ardından taziye mesajı yayınladı. ÇARO'dan yapılan açıklamada " 6 Şubat'ta gerçekleşen depremde İsias Otel enkazından sağ çıkartılan değerli meslektaşımız, ARO üyesi Rusça dilinden rehber Ömer Faruk Alioğlu, tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine sabır dileriz." denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.