Rize'de Vatandaşlar Denizle Buluşacak

Rize Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında Rize Merkez İslampaşa ve Portakallık mahalleleri sahil şeridinde 10 milyon TL’lik sosyal alan inşa edilecek.

Kültür Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 15:40:44
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1707 okunma
Google News

 Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik Ankara’da bir araya gelerek yapılacak sosyal alan için 10 milyon TL’lik protokol anlaşması imzaladı.

İslampaşa-Portakallık Mahalleleri Dolgu Alanı Spor Kompleksi olarak adlandırılan proje, 550 metrelik sahil aksı üzerindeki 40 bin metrekare alanda; halk arasında Yat limanı olarak bilinen bölgede yapılacak.

Alanın içerisinde iskele, kaykay ve bisiklet parkuru, mini golf sahası, street workout, çocuk oyun alanı, yoga-jimnastik alanı, yamaç paraşütü pisti ve model uçak pisti yer alacak. Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in girişimleri sonucunda imzalanan projede, ihale sürecinin ardından yapım aşamasına geçilecek. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.