Salıpazarı Yerel Eylem Grubu'ndan Türsab'a Ziyaret

Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği Yönetim Grubu Başkanı Hakan Şahin TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 22 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 22.09.2022 18:00:37
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News
Hakan Şahin YIlmaz Uzunlar'a Yerel Eylem Grubu Derneği'nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turizmve tanıtma faaliyetleri konusunda destek istedi. Salıpazarı'nın gelişmesi için turizmin katkısının büyük olacağını belirten Hakan Şahin, Salıpazarı'nda turizmin gelişmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alıişverişinde bulundu.
 
Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek; " Salıpazarı Yerel Eylem Grubu Derneği Yönetim Grubu Başkanı Hakan Şahin 'e  turizm konusundaki hassasiyetleri için teşekkür ederim. Kendisi ziyaretinde çalışmalarını anlattı. Biz de TÜRSAB olarak yapacakları her türlü çalışmaya destek vereceğimizi belirttik. İlk fırsatta Salıpazarı'nı ziyaret ederek turizm potansiyelini yakından inceleyeceğiz." dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.