Samsun Büyükşehir’den yöresel ikramlar

TEKNOFEST Karadeniz’e ev sahipliği yapan Samsun’da festival coşkusu ve heyecanı sürüyor.

Gündem Yayın: 02 Eylül 2022 - Cuma - Güncelleme: 02.09.2022 15:34:54
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
544 okunma
Google News

 

 İlginin her dakika arttığı 4. günde Samsun Büyükşehir Belediyesi, Dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivalinin kentin ulusal ve uluslararası tanıtımına önemli katkı sağlayacak olması sebebiyle ziyaretçilere yöresel lezzetleri de tattırıyor.

Festivalin başladığı günden itibaren standı büyük ilgi gören Samsun Büyükşehir Belediyesi, ziyaretçilerini yöresel lezzetleriyle ağırlıyor. Stantta gelen ziyaretçilerine Bafra Nokulu, Çarşamba Kıvratması ile Balkaymak dondurması ikram ediyor. Büyükşehir belediyesi, ilk 3 günde 500 kg nokul, 500 kg kıvratma, 400 kg special pasta ve 30 bin adet Balkaymak dondurması dağıttı. İkramlara devam eden belediye ayrıca vatandaşlara Samsun’un tarihi, kültürel ve turistik potansiyellerini anlatan broşürler veriyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.