Samsun’da Gençlik ve Kültür Kampı

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin “Gençlik ve Kültür Kampları” devam ediyor.

Gündem Yayın: 25 Temmuz 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 25.07.2022 14:19:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
647 okunma
Google News

Kamplar ile Büyükşehir Belediyesi hem Samsun'un çeşitli bölgelerinden gelen gençlerin yeni dostluklar kurmasını sağlıyor hem de yıllar boyunca unutamayacakları bir gün yaşatıyor.

Başvuruları 18 Haziran’da başlayan ve 21 Ağustos’a kadar sürecek olan Gençlik ve Kültür Kampları, hafta içi günübirlik kamp, hafta sonu çadır kampı olmak üzere ikiye ayrılıyor. 11-24 yaş aralığında her gencin katılabileceği kamplar ücretsiz olarak düzenleniyor.

Bu kapsamda İlkadım ilçesi Mamur Dağı Karavan Parkı'nda 100 öğrenciye daha kamp yaptırıldı. Doğa yürüyüşü ile güne başlayan gençler, gün boyu geleneksel Türk Okçuluğu, dart, koca ayak, kazık oryantiringi, sopa değiştirme, düğüm çeşitleri istasyonu gibi çeşitli oyunlar oynadı. Unutamayacakları bir gün yaşayan gençlerin günü kamp ateşi ile sona erdi.

Gençlik Kamplarına katılmak için https://app.samsun.bel.tr/genclikhareketi/ adresi üzerinden başvuru yapılabiliyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.