Samsun'da İl Turizm Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

Samsun İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın başkanlığında toplandı.

Gündem Yayın: 13 Ekim 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 13.10.2021 13:46:14
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
817 okunma
Google News

İlgili kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda konuşan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, "İl Turizm Tanıtım ve Geliştirme Koordinasyon Kurulu, ilimizin turizmde bir marka haline gelmesi ve tanıtılması noktasında önemli bir misyon üstlendi. Alınacak kararlar ve yürütülecek çalışmalarla şehrimize turizm anlamında önemli katkılar verileceğine inanıyorum. 

Samsun’un, başta kültür, termal, sağlık ve spor turizmi alanları olmak üzere ciddi potansiyeli var. Bu potansiyelin tanıtılması, sektörün il ekonomisindeki payının artırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesine yönelik çalışmalara ağırlık vereceğiz." dedi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.