Samsun Elina Managed by Dedeman Açıldı

Dedeman’ın Samsun’daki ilk oteli Elina Managed by Dedeman düzenlenen törenle açıldı.

Gündem Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 13:32:45
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Samsun’un önde gelen yatırımcılarından Doğanlar Group ve Dedeman Hotels & Resorts International iş birliği ile Samsun Atakum’da açıldı.

 

Elina Managed by Dedeman, Dedeman’ın hizmete açık 25. oteli oldu.

 

Bölgenin en büyük şehri Samsun’da Doğanlar Group yatırımı ile açılacak iki otelden ilki olan Elina Managed by Dedeman’ın açılış törenine; Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız, Atakum Belediye Başkanı Vekili Sefer Çam başta olmak üzere Samsun il ve ilçe protokolü, Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Doğan, Doğanlar Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Doğan ve basın mensupları katıldı.

 

 

Atakum sahilinde oda sayısı en yüksek otel

 

Deniz manzaralı, balkonlu, bahçeli toplam 27 odası ve restoranı ile misafirlerini ağırlamaya başlayan Elina Managed by Dedeman, Orta ve Doğu Karadeniz bölgesinin en uzun sahiline sahip, golf sahasından plaj voleyboluna, bisiklet yollarından yürüyüş yollarına birçok keyifli alternatife ev sahipliği yapan Atakum’da yer alıyor. Aynı zamanda tüm sahilin en yüksek oda sayısına sahip oteli olma özelliği taşıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.