Samsun Fasıl Topluluğu 8 Ekim'de Start Veriyor

Samsun Fasıl Topluluğu 8 Ekim'de vereceği bir kokteyl ile kültür sanat yaşamına başlıyor.

Gündem Yayın: 05 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 05.10.2022 14:50:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
 
Başkanlığını Necla Odacı’nın yaptığı Samsun Fasıl Topluluğu, uzun bir hazırlık aşamasından sonra Sahne ve tanıtım çalışmalarına 8 Ekim'de verilecek kokteyl ile start veriyor. 
 
8 Ekimde saat 19:00 da Atakum’da Vedat Türkali Kültür Merkezi’nde verilecek bir kokteylin ardından Sahne almaya başlayacak. Grup, Klasik Türk Müziği ve Türk Sanat Müziği Eserleri seslendirecek.
 
Gurup Başkanı Necla Odacı yaptığı açıklamada, "Bu gurubu kurma fikri iki yıl kadar önce başladı. Arkadaşların ve hocalarım beni beni bu konuda teşvik ettiler. Yola çıkmaya karar verdiğimde bir kadın olarak birçok zorlukla mücadele etmek zorunda olduğumuzu farkettim. Ancak buna rağmen grubu kurmayı başardık ve sahne almaya hazır hale geldik. Grubumuz Çalışmalarını Atakum Belediyesi ve Atakum kent Konseyi himayesi ve desteğinde sürdürmektedir. Başta Gurup arkadaşlarım olmak üzere yardımını ve desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. 
 
Tüm Samsunluların davetli olduğu Kokteyl 8 Ekim’de Atakum Vedat Türkali Kültür merkezinde saat 18:00 de yapılacak.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.