Samsun Sahillerinde Yosun Temizliği
Haber
17 Mayıs 2022 - Salı 15:11
 
Samsun Sahillerinde Yosun Temizliği
Samsun Büyükşehir Belediyesi sahil ve plajlarda yosun temizliği yaptı.
SAMSUN Haberi
Samsun Sahillerinde Yosun Temizliği

Samsun'un sahil şehri kimliğini öne çıkarmak ve yaz turizminden de hak ettiği payı almasını sağlamak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklığının artmasıyla ortaya çıkan kirliliğin önüne geçmek için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Sıfır Atık Yönetimi ve Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar ile özellikle halk plajlarında kış aylarında oluşan kötü görüntüler ortadan kaldırılırken, kum eksilmesine bağlı olarak yaşanan bozulmalar da yine ekipler tarafından onarılıyor. Çalışmalar kapsamında Körfez Yat Limanı, Adnan Menderes Sahili, Dereköy ve Geyikkoşan sahilinde yosun temizliği yapıldı.

 “Hemşerilerimizin deniz kıyılarından daha iyi yararlanması için canla başla çalışıyoruz” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Mavi Bayraklı sahillerimizin sayısını arttırarak güzel Samsun'umuzun turizm potansiyelini güçlendirirken, sahil şeridimizin tamamının temiz olması içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız da denizlerimiz ve sahillerimizin temizliğinden son derece memnun.  Denizde, karada, sahilde ve doğanın her bir karış parçasında temizliğimizi yapıyoruz. Samsun'un bir deniz kenti olma özelliğini ortaya koymaya ve halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Yerli ve yabancı turistleri tertemiz sahillerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Samsun, Sahillerinde, Yosun, Temizliği,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı