Samsun Serra Otel Hastane Oluyor

Pandemi'nin yarattığı ekonomik kriz Turizm Sektörünü vurmaya devam ediyor. Samsun'un prestijli otellerinden olan 5 yıldızlı Serra Otel Hastane olacak.

Gündem Yayın: 26 Mayıs 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 26.05.2021 18:08:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News


Pandeminin yarattığı ekonomik kriz, Samsun'un marka otellerinden birinin daha kapanmasına yol açtı. 

Uzun süredir ekonomik krizle boğuşan ve kendi kaynakları ile ayakta kalmaya çalışan turizm sektörü devletten de yeterli destak ve katkı gelmeyince birer birer kapanmaya ve alan değiştirmeye devam ediyor.


Samsun'un 5 yıldızlı otellerinden olan Serra Otel, artık hastane olarak hizmet verecek. Krizin sürmesi ve sektösün sıkıntıları nedeniyle Serra Otel'in işletmecileri otelin hastane olması için Romatem ile anlaştı. Bu anlaşma sonunda işletmeciler, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden otelin hastane olarak düzenlenmesi talebinde bulundu. Büyükşehir Belediyesi'nin bugün gerçekleşen oturumunda Serra Otel'in hastaneye dönüştürülmesi teklifi görüşülerek komisyona sevkedildi.

 

Teklifin Komisyonda göürşülmesinin ardından yapılacak oylama sonrasında hayata geçirileceği açıklandı. Otelin hastaneye dönüşme süreci ile ilgili çalışmaların meclis oylaması sonunda başlatılacağı ve Romatem yetkililerinin otelin hastaneye dönüştürülmesi ile ilgili düzenleme ve yasal prosdürün Sağlık Bakanlığı nezdinde yürütüleceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.