Samsun Tatilyerim Turizm 3 yeni otobüs daha aldı

TÜRSAB bünyesindeki Samsun Tatilyerim Turizm Acentası araç filosunu 3 yeni otobüsle güçlendirdi.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.02.2023 16:21:48
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2169 okunma
Google News


Yıllardır turizmde öne çıkmaya çalışan ancak bir türlü hakettiği yere ulaşamayan Samsun'da turizmciler sektörün ve Samsun turizminin gelişmesi için bireysel çabalarını sürdürüyor.

 

TÜRSAB bünyesindeki Tatilyerim Turizm Acentası araç filosunu güçlendirdi. Tatilyerim Turizm sahibi Volkan Genç, 3 yeni otobüsü firma bünyesine kattı. 

 

Yeni alınan otobüslerin tanıtımını yapan Volkan Genç, "tatilyerim.com.tr ailesi olarak aralık 2019 da kurulan, Samsun’umuzun yerel ve dinamik seyahat acentasıyız. Hedefimiz; misafirlerimizin memnuniyetinden ödün vermeden, kaliteli seyahate dair tüm hizmetleri sürdürebilir bir anlayış ile arttırmak. Tatil paketleri, Uçak ve otobüs biletleri, Yurt içi yurt dışı turlar, Okul gezileri ,havalimanı transfer hizmetleriyle sektörde en az 7 yıl deneyime sahip alanında uzman çalışanlarımız ile sizlere eksiksiz seyahat deneyimi sunmak için buradayız." dedi.

 

Volkan Genç, Tatilyerim olarak kültür turizmi ağırlıklı faaliyet gösterdiklerini, mevsimsel özelliklere göre Kapadokya, Doğu Karadeniz, Batum, Ege ve Ülkemizin  kültürel, doğal ve tarihi hazinelerini Samsunlulara tanıtmak üzere planlama yaptıklarını söyledi. 

 

Volkan Genç, " Samsun turizm alanında gelişmesini sürdürüyor. Biz de Tatilyerim olarak bu gelişime katkı sağlamak, Samsun merkezli, meslek grupları, STK'lar okullar, dernekler ve diğer kişi ve kuruluşlarla iletişim halinde turlar düzenleyerek hem ülkemizin değerlerini Samsunlulara,  hem de Samsun'un ve  Bölgemizin değerlerini tüm ülkemize tanıtmayı amaçladık. 

 

Bunun yanı sıra tur amaçlı faaliyetler dışında otobüslerimiz özel gezi ve transfer faaliyetleri için de hizmete sunulmaktadır." diye konuştu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.