Samsun'un Tanıtımı İçin Teknofest Fırsatını Kaçırmayalım

Samsun Turizm ve İşadamları Derneği (SAMTİAD) Başkanı Mustafa Öztürk, TEKNOFEST 2022'nin Samsun'da gerçekleştirilmesinin Samsun'un tanıtımı için önemli bir fırsat olduğunu ve bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini söyledi.

Gündem Yayın: 15 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 15.08.2022 12:27:18
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2657 okunma
Google News

 

TEKNOFEST ve Samsun Turizmi ile ilgili olarak bir açıklama yapan Mustafa Öztürk, "Samsun tüm olanakları ile TEKNOFEST için hazırlanıyor. Burada Bilim, teknoloji ve yazılım gelişimi, savunma sanayiinin güçlenmesi ve yeteneklerin keşfedilerek, özellikle gençlerin teşvik edilmesi ve değerlendirilmesi çok önemli

Ancak sektörümüz açısından da önemli bir konu tanıtım. Samsun bu kadar büyük potansiyeline rağmen yeteri kadar tanıtılamadı. Bunun için birçok program, toplantı, çalıştay düzenlendi ancak hayata geçirilemedi. TEKNOFEST bizim için önemli bir fırsat.  Bu fırsatın değerlendirilmesi, 1 milyondan fazla katılımcı ve ziyaretçi beklenen bir organizasyonda ayağımıza gelmiş bir fırsattır.

Şu ana kadar yapılan çalışmalardan ve gerçekleştirilen toplantılardan alınan sonuçlar beklentileri karşılamadı. Bir an önce, sektör, kamu, lgili STK'lar bir araya gelerek sonuç veren somut adımlar atmalı ve bur fırsat kaçırılmamalıdır." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.