Samsunlu Turizmcilerin Deprem Bölgesi'ne Katkısı Devam Ediyor

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde evlerini ve yakınlarını kaybeden mağdurlar için başlatılan kampanyalar yenileri eklenerek devam ederken, Samsun'da da turizmcilerin yardım faaliyetleri genişleyerek sürüyor.

Gündem Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 16:18:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 

Dün TÜRSAB Orta Karadeniz BTK'nın başlattığı yardım kampanyasının ardından Samsun'da 36 otel kapılarını ücretsiz olarak deprem mağdurlarına açmıştı.

Bu gün de Samsun'un önemli turizm acentalarından Lorissima Turizm Seyahat acentası kampanya başlatarak topğlanan yrdım malzemelerini deprem bölgesine iletmek için paketlemeye başladı. Lorissima Turizm Seyahat Acentası sahibi Sezai Akın... "Kahramanmaraş’ta yaşanan ve onbinlerce vatandaşın evini, 9 bine yakın vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin ardından yaşananlar yüreğimizi sızlatıyor. Biz de sokata kalan, yakınlarını kaybedeb vatandaşlarımız akatkı sağlamak için misafirlerimizin  talepleriyle kampanya başlattık. 

Beklentimizin üzerinde yoğun bir destek oldu. İşimize ara veerek gelen yardeımları paketlemek ve deprem bölgesine göndremek için tüm ekibimiz ve yardıomseverlerle birliklte çalışıyoruz. Bebek bezi, battaniye, giyecek, hijyen malzemeleri, içme suyu, gıda  ve nakdi yardım katkısında bulunanlara çok teşekkür ediyoruz. Yaralarımız sarılana kadar elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.