SEFO'dan İlginç Açıklamalar

Sefo, hafta içi her gün Süper FM’de Türkiye’nin en bulaşıcı en şen kahkahası Duygu Atakan’ın, Duygu’yla Radyodayız programına konuk oldu ve ilginç açıklamalarda bulundu.

Yayın: 03 Şubat 2022 - Perşembe - Güncelleme: 03.02.2022 21:29:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
968 okunma
Google News

 

 
'Bilmem mi?' şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Sefo, 'Böyle çok ilgi beklemiyordum. Şarkı güzeldi insanlar beğendi. Bundan sonrada insanlar beğeneceği şarkılarda yapacağıma inanıyorum. İnsanların içine, ruhuna dokunan şarkı oldu.  
 
Süper FM’de Duygu Atakan’ın Duygu’yla Radyodayız programında Sefo, 'Bilmem mi'’ye İspanyolca remix'i yapıldığını ve Meksikalı reiki grubuyla dünyaya açılacağında söylerken Remix çok güzel bu ay yayınlanacak. ' dedi. 
 
Şarkılarını olayları gözlem yeteneğine dayalı olarak yazdığını belirten Sefo, 'Uluslararası ticaret okuyorum 4-5 dersim kaldı mezun olacağım. Esenyurt'a okula gelip giderken pek çok şarkımı yolda yaptım. Metrobüste okula giderken şarkılarım ortaya çıktı. İnşallah 3-4 dersim kaldı onları geçip mezun olacağım' diye konuştu. 
 
Sefo özellikle çocukların şarkılarını çok sevdiğini okulda konser sözünü niye yerine getirmediğini açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığından izin aldıklarını ancak okulda çocuklar arasında konserde izdiham olacağını belirten yetkililerin sözünü dinledileri bu yüzden konser yapmadıklarını söyledi. 
 
Aşk hayatı hakkında ise 1 yıldır kimsenin olmadığını söyleyen Sefo, 'Aşk hayatım yok kimse yok hayatımda. Aşkı aramazsın o sana gelir. Ama şöhretime gelen olur mu bilmem ama genelde kimseye güvenmem dedi. 
 
Harbiye Açıkhava Tiyatrosunda İrem Derici'ye konuk olan Sefo büyük bir şovla geniş kitlelere konser vermeyi istediğini de söyledi.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.