Sinoplu öğrenciler Samsun'u gezdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Sinop'tan Samsun'a gelen 40 öğrenci ve 4 öğretmen, Samsun'da ki gezi ve etkinliklerini tamamlamasının ardından kentten ayrıldılar.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 14:16:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1060 okunma
Google News
 
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eğitim Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürlüğü’nün organize ettiği karşılama töreninde, Sinop’tan gelen 40 kişilik öğrenci ile 4 öğretmenden oluşan kafileyi koordinatörler ve gençlik liderleri karşıladı.
 
Atakum Cemal Safi Yurdunda konaklayan öğrenciler, ilk gün tanışma toplantısının ardından 13-16 Temmuz tarihleri arasında şehri gezerek tarihi ve kültürel yerleri tanıma imkanı yaşadılar. Öğrenciler kamu kurumlarına bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi, Şehitliği ziyaret ederek, dua ettiler.
 
Projenin son günü Çakırlar Korusunda öğrenciler ile piknik organizasyonunda bir araya gelen Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, öğrencilerin yaptığı kuş yemliklerini ormanda ağaçlara bırakarak kuşlara yem verdi.
 
Gençlik ve Spor Samsun İl Müdürü Kasapoğlu; 'Bakanlığımızın bu projesinin amaçları arasında toplumsal duyarlılık aktiviteleri, sanat ve müzik etkinlikleri, akran etkileşimi, gençlik merkezi ziyaretleri, yerel halkla etkileşim, spor faaliyetleri ve gönüllülük değerlendirme toplantıları yer aldı. Gençlerimiz mutlu, biz mutluyuz. İnşallah Samsun'u çok sevmişsinizdir. Samsun'u ailelerinize ve gittiğiniz her yerde anlatın" dedi.
 
Piknik etkinliğinin sonunda İl Müdürü Kasapoğlu, pasta keserek öğrencileri uğurladı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.