Soner Arıca Fatsalıları Coşturdu
Haber
31 Temmuz 2022 - Pazar 21:06
 
Soner Arıca Fatsalıları Coşturdu
Fatsa Belediyesi 10.Çınar Festivali etkinlikleri kapsamında konser bölümünün dördüncü akşamında Türk Pop Müziği’nin sevilen sesi Soner Arıca sahne aldı.
ORDU Haberi
Soner Arıca Fatsalıları Coşturdu

Doğup büyüdüğü Fatsa'da hemşerileri ile Uzunkum Plajında buluşan Pop Sanatçısı Soner Arıca birbirinden güzel şarkıları ile hayranlarını coşturdu.

 


 Gece Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu Türk Sanat Müziği, Türk Pop Müziği ve Dünya klasiklerinden seçme şarkıları ile başladı.
  Özel Sevgi Sanat Evi Gençlik ve Çocuk korosu sahneye yine Fatsa Belediyespor formaları ile çıktı ve birbirinden güzel şarkılarla izleyenleri eğlendirdi.

SONER ARICA’DAN JEST

Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu’ndan sonra sahneye “Devlerin Aşkı Gibi Büyüktü Bizim Aşkımız” adlı şarkısını söyleyerek Pop Sanatçısı Soner Arıca çıktı. “Yüreğime Ektim Seni” şarkısını da Fatsalılarla birlikte söyleyen Soner Arıca Fatsa, “Çınar Festivali bizimle doğdu, ben de bu festivalin bir parçası olmaktan çok mutluyum. Bu gece çok duygusal bir gece yaşıyorum. İnsan doğduğu şehirde sahneye çıkması bir başka güzel.” dedi.


  Pop Sanatçısı Soner Arıca konseri sırasında Özel Sevgi Sanat Evi Çocuk ve Gençlik Korosu’nu da sahneye alarak “Yüreğime Ektim Seni” ve “Derbeder Oldum Derbeder” şarkılarını birlikte seslendirerek gençelere ve çocuklara jest yaptı. Ünlü sanatçı yine Fatsalı sanatçılar Arda-Ali kardeşleri de sahneye alarak birlikte kısa bir süre şarkı söyledi.

 

 

  Diğer yandan konser için Uzunkum Plajına gelen vatandaşlar zaman zaman yöresel ürünler evlerini de ziyaret ederek hem alışveriş yaptılar hem de yaz günlerinin serin gecesinde çaylarını yudumlayıp birbirleriyle sohbet etti.

 

Kaynak: (Karadeniz Turizm Gazetesi) - Karadeniz Turizm Gazetesi Editör: COŞKUN ÖZBEK
Etiketler: Soner, Arıca, Fatsalıları, Coşturdu,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı