Survivor'da Samsun Mantısı Tanıtımı

MasterChef'in ünlü yarışmacıları arasında yeralan ve finale kalan Alaçamlı aşçı Barbaros Yoloğlu, Survivor yarışmacıları için Samsun Mantısı yaptı

Gündem Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 14:40:47
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Survivor’ın Mart Ayı sonlarında ekrana gelen  bölümünde, 'MasterChef Türkiye' yarışmacıları konuk oldu. MasterChef 2019 şampiyonu Cemre Uyanık, MasterChef 2020 şampiyonu Serhat Doğramacı, Ekin Eylem Ulaş, Güzide Mertcan, Batuhan Bayır, Emir Elidemir ile Barbaros Yoloğlu, dokunulmazlığı kazanan takımın yarışmacılarına özel yemek hazırladı.

Dokunulmazlığı kazanan takımın yarışmacılarına; hanımağa çorbası, deniz mahsüllü arpa şehriyeli pilav, Samsun mantısı, hünkarbeğendi, dana kuyruğu, patates püre, bademli kaymaklı baklava ve astarlı sütlaçtan oluşan zengin bir menü ikram edildi.

Menü'ye Alaçamlı aşçı Barbaros Yoloğlu'nun Samsun Mantısı damga vurdu. Barbaros Yolğlu, Samsun Mantısı'nı yarışmada da yaptığını, çok beğenildiğini ve Samsun'un markası yapabilmek için patent çalışmalarına başladığını açıkladı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.