TESK ve Google’dan Restoran Ve Kafelere Dijitalleşme Projesi

TESK ve Google.org iş birliğinde sürdürülen “Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi” saha uygulaması 9 Haziran 2022 tarihinde Trabzon İnönü Mahallesi Millet Bahçesi Önünde gerçekleştirilecek.

Gündem Yayın: 07 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 07.06.2022 17:25:54
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

 

Bu projeyle Türkiye’deki restoran ve kafelerin dijital dünyada daha görünür ve rekabetçi hale gelmelerini sağlamak, restoran ve kafeleri çevrimiçi araç ve platformları kullanabilecekleri biçimde geliştirmek, yerel koşullara ve ihtiyaçlara göre hazırlanmış bir çevrimiçi ve çevrimdışı eğitim programının tasarlanması hedefleniyor.

Proje kapsamında hazırlanan Eğitim Tırı Trabzon İnönü Mahallesi’nde alanda olacak ve esnafın katılımı ile kısa bir eğitim gerçekleşecek. Eğitimde, www.esnafakademi.org portalında bulunan “Dijital Pazarlama, Arama Motoru Pazarlama, Sosyal Medya Pazarlama ve Yeni Normalde Pazarlama” eğitimleri verilecek, lokantacı esnafına hemen hayata geçirebilecekleri pratik önerileri öğrenecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.