Tokat'ta 3. Okuma Kültürü Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kitap Tokat Projesi kapsamında yapılan 3. Okuma Kültürü Ödülleri, Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı'nın da katılımıyla sahiplerine verildi.

Yayın: 19 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 19.04.2022 12:59:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
12436 okunma
Google News

www.kitaptokat.gov.tr sistemi üzerinden alınan veriler değerlendirilerek sonuçlandırılan yarışma için 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda düzenlenen törende anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise kategorilerinde birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere ödüleri Vali Dr. Ozan Balcı tarafından verildi. 

 
Törende, Kitap Tokat Projesi kapsamında Tokat’ta yapılan faaliyetlerin anlatıldığı sunum gösterildi. Öğrenciler tarafından müzik dinletisi ve ront gösterilerinin sunulduğu törende konuşan Vali Dr. Ozan Balcı, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Ayrıca tüm Tokat’ta dereceye giren, ödül alan öğrencileri de ayrıca tebrik ederek başarılar dileyen Vali Dr. Ozan Balcı, Tokat’ta kitap adına çok güzel işler yapıldığını ifade etti.

 

Vali Dr. Ozan Balcı, konuşmasının ardından dereceye giren öğrencileri tebrik ederek ödüllerini verdi.

Törene Vali Dr. Ozan Balcı’nın yanı sıra İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ali Fevzi Yanar, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kitap Tokat Proje ekibi, veliler ve öğrenciler katıldı. 
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.