Trabzon - Tiflis direkt uçuşları için görüşme gerçekleştirildi

TRABZON- Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile Gürcistan'da bulunan Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis direkt uçuşlarının başlatılması için görüşme yapıldı.

Ekonomi Yayın: 17 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 17.01.2024 12:51:01
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
Google News

Online gerçekleştirilen görüşmeye TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Meclis Kâtip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, Meclis Üyesi Barış Çuvalcı, Geosky Satış, Pazarlama ve Yolcu İşlemleri Başkan Yardımcısı Daniyar Uskenbayev ile diğer ilgililer katıldı. Görüşmede, iki şehir arasında gerçekleştirilecek direkt uçuşlarla hem turizme hem de iş dünyasına hizmet edecek istikrarlı bir hat kurulması için temaslarda bulunuldu. Geosky firmasının Kazakistan ve Özbekistan gibi ülkelere direkt uçuşlarının olmasının da Trabzon ile Orta Asya ülkelerinin ulaşımını kolaylaştıracağı belirtildi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Tiflis ve Trabzon'un direkt uçuşlar ile birbirine bağlanmasının turizm, ticaret, sağlık turizmi gibi birçok sektörün gelişmesine yardımcı olacağını vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.