Trabzon'a Yeni 5 Yıldızlı Otel Temeli!

Trabzon’un Araklı ilçesinde 5 yıldızlı bir otelin daha inşasına başlandı.

Ekonomi Yayın: 13 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.03.2023 16:12:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
766 okunma
Google News

Yolgören mahallesinde iş insanlarından Adnan Albayrak tarafından yapılan otelin temel atma törenine Arsin Kaymakamı, Araklı Kaymakam Vekili Ömer Ahmet Özdemir, Belediye Başkanı Recep Çebi, kamu kurum müdürleri, iş insanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Bugün burada turizmin gözbebeği, Pazarcık, Kalecik, Şelaleler, tarihi hanlar, camiler ve köprülerin bulunduğu, doğasıyla, mavisiyle ve koylarıyla adından sıkça söz edilen güzel ilçemiz Araklı’da yeni bir konaklama ve cazibe merkezinin temel atma töreninde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bölgemizde en fazla ihtiyaç duyduğumuz, turizm altyapısının oluşturulmasında yatak kapasitesinin artırılması bizim için çok önemliydi. Bu otel boşluğunun doldurulmasında önemli bir misyonu ifa etmiş olacak. Otel ayrıca ilçemizin istihdamına da ayrı bir katkı sağlayacaktır. Burada çalışanlarıyla değil bu tip tesisler yaygınlaştıkça dışarıdan gelen tur firmaları başta olmak üzere ilimize ilçemize gelecek olan turistlerin sayısı da artacak, bölgemizin ekonomisinde ilçemizin esnafının gelirine ve kazancına ayrı bir katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle bu tesisimizin ilimiz açısından ilçemiz açısından hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.