Trabzon'da 2 Milyon Çiçek Toprakla Buluşuyor
Haber
12 Nisan 2022 - Salı 13:21
 
Trabzon'da 2 Milyon Çiçek Toprakla Buluşuyor
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri kenti çiçeklerle donatıyor.
TRABZON Haberi
Trabzon'da 2 Milyon Çiçek Toprakla Buluşuyor

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından şehir genelinde yürütülen çalışmalarla, merkez ve ilçelerdeki kavşaklar, refüjler, parklar ve çocuk oyun alanları çeşitli türdeki çiçeklerle süsleniyor. Şehrin birçok noktasında eş zamanlı olarak hummalı bir çalışma başlatan ekipler, binlerce çiçeği toprakla buluşturuyor.

 
PEYZAJ ÇALIŞMALARI TİTİZLİKLE DEVAM EDİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, " Zaten yeşil olan Trabzon’umuzu daha da yeşil hale getirmek adına yürütülen ve görsel güzellikler sunan peyzaj çalışmalarında, 527 bin sğoanlı bitki (lale,sümbül,nergis vb) olmak üzere toplam 2 milyon 18 bin 542 adet yeni mevsimlik çiçeği toprakla buluşturuyoruz.

 Rengârenk çiçeklerin dikim işlemini, hazırlanan peyzaj planına göre yapan ekiplerimiz, ardından da çiçeklerin ihtiyaç duyduğu sulama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu anlamda şehir merkezi ve ilçelerdeki refüj, kavşak, sahil şeridi, parklar ve çocuk oyun alanlarında eş zamanlı çalışma yürütülmektedir. Trabzon’umuzu güzelleştirmek adına yaptığımız programlı dikim çalışmalarımız, mevsimine özgü yazlık ve kışlık çiçeklerle yıl boyunca devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Trabzon'da, 2, Milyon, Çiçek, Toprakla, Buluşuyor,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı