Trabzon’da Eşref Ziya Terzi’den Müzik Ziyafeti

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Özgün müzik sanatçısı Eşref Ziya Terzi sevenleriyle buluştu.

Ekonomi Yayın: 19 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 19.04.2022 12:54:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

  

Büyükşehir Belediyesi, Trabzonlu vatandaşları Ramazan ayında da kültür sanat etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler, izleyenlerden tam not alıyor. Etkinlikler kapsamında özgün müzik sanatçısı Eşref Ziya Terzi, sevenlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmişten günümüze uzanan geniş bir seçki seslendiren Eşref Ziya Terzi, "Yemen Türküsü", "Ağlama Karanfil", "Adını Anıyorum Geceler Uyanıyor", "Sevda Dedim" ve "Bil Oğlum" gibi sevilen eserlerle dinleyenleri mest etti. Trabzon’da çok güzel bir dinleyici kitlesiyle buluştuğunu belirten Eşref Ziya Terzi, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen ekibine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.