Trabzon Otogar İnşaatı Hızla Yükseliyor

Trabzon'un 28 araçlık otobüs peronlarını barındıran yeni terminal inşaatı devam ediyor.

Ekonomi Yayın: 12 Nisan 2022 - Salı - Güncelleme: 12.04.2022 13:31:43
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1160 okunma
Google News

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,  yeni otogar alanında incelemelerde bulundu,firma yetkililerinden bilgi aldı. 

Başkan Zorluoğlu’na incelemeleri sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Metin Şahin, Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk ve firma yetkilileri eşlik etti.

104 ARAÇLIK OTOPARK YAPILACAK
Yeni otogar projesiyle ilgili  bilgiler veren Başkan Zorluoğlu, “28 araçlık otobüs peronlarını barındıran yeni terminal, vatandaşlarımızın rahat edebilmesi açısından da 104 araçlık özel otoparka sahip olacak. Yaklaşık 5.000 metrekarelik taban alanına oturan yapı içerisinde ulaşım ve hizmet birimlerinin yanı sıra yaklaşık 1.200 metrekarelik kiralanabilir ticari alanlar ve 800 metrekarelik ofis birimleri bulunmaktadır. Bu konuda hemşehrilerimizden de olumlu geri dönüşler alıyoruz ve yeni otogarı sabırsızlıkla beklediklerini dile getiriyorlar” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.