Turizmin Parlayan Yıldızı Kastamonu Çalıştayı Yapıldı
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Haber
17 Nisan 2021 - Cumartesi 17:42
 
Turizmin Parlayan Yıldızı Kastamonu Çalıştayı Yapıldı
Turizmin Parlayan Yıldızı Kastamonu turizm çalıştayı Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın katılımı ile Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
KATİD AKADEMİ Haberi
Turizmin Parlayan Yıldızı Kastamonu Çalıştayı Yapıldı

 

Turizm Çalıştayına Milletvekili Metin Çelik, Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Çenet, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İlçe Belediye Başkanları, KUZKA Genel Sekreteri Dr. Serkan Genç, Kamu Kurumlarının İl Müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Sedat İşeri, TGA Yönetim Kurulu Üyesi ve KATİD Başkanı Murat Toktaş, STK Temsilcileri, Turizm alanında faaliyet gösteren kamu ve özel sektör temsilcileri, akademisyenler ve yatırımcılar katıldı.
 
Kastamonu’nun geleceğinin turizmde olduğunu ifade eden Kastamonu Valisi Avni Çakır, " Kastamonu’muzu, bünyesinde barındırdığı zenginlikleri ile turizmde markalaşmış bir şehir haline getirmek için hep birlikte çok çalışacağız.Bu Çalıştay,  Şehrin markalaşma süreci, öncelikle şehrin cazibesinin artırılması, tarihi ve turistik mekânlarının tanıtılması, yöresel ürün ve hizmetlerin duyurulması hedeflerine yönelik çalışmaları kapsamaktadır.  İlimiz; coğrafi konumu, iklimi, doğal güzellikleri ve turizm alt yapısındaki iyileşmeler sonucu son yıllarda turizm yatırımcılarının ilgisini çekmeye başlamıştır. Şehrimiz bugün, 1 milyon konaklama sayısına kısa sürede erişebilecek, tabiat turizmi, inanç turizmi, kültür turizmi, kış turizmi alanında ülkemizin önemli destinasyonlardan birine dönüşmeye hazırdır. ” dedi.
 
Programda Kastamonu turizminin markalaşma süreci, Kastamonu’da tabiat turizmi ve Ormancılık İhtisaslaşma faaliyetleri, Turizm ve alt yapı, Ulusal ve Uluslarası ağlara entegrasyon ( Kastamonu UNESCO Masası / Coğrafi İşaretli Ürünler / Slow Food Kastamonu), Turizmde yeni trendler, Yatırımcı gözüyle, İstiklal yolu 101. Yılına hazırlanıyor gibi konular uzmanlar tarafından katılımcılara anlatıldı.

Kaynak: Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Turizmin, Parlayan, Yıldızı, Kastamonu, Çalıştayı, Yapıldı,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı