Türkiye Ağırlama Sektörünün Kalbi Antalya'da Atacak

Türkiye Ağırlama Sektörünün Kalbi II. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT22-23 Şubat tarihlerinde Antalya Kundu’da bulunan Nirvana Cosmopolitan Hotelde atacak.

Yayın: 19 Şubat 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 19.02.2022 14:27:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
873 okunma
Google News


Sözen Organizasyon’un turizm ve gastronomi sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği II. Uluslararası Turizm Gastronomisi Yatırımları ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’e geri sayım başladı!

 

22-23 Şubat 2022 tarihlerinde Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel’de, Cosmos City & Performance Hall’de gerçekleşecek. II. Uluslararası Turizm Gastronomisi ve Ağırlama Zirvesi FSUMMIT’te ulusal ve uluslararası otel-restoran yatırımcıları ile profesyonelleri, şefler ve F&B yöneticileri, yemek yazarları ve gazeteciler ile iki gün boyunca 41 farklı oturumda gastronomi sektörünün nabzını tutacak.

 

Pandemiden sonra ilk kez yerli ve yabancı yatırımcılar, otel ve restoran profesyonelleri, şefler ve F&B yöneticileri başta olmak üzere ağırlama sektörünün tüm paydaşlarının bir araya geleceği etkinlikte, panelistler konuklara sektörel bilgi ve deneyimlerini aktarırken sektörün geleceğini birlikte şekillendirecek. Pişirme demo’larının ve tadım etkinliklerinin de olacağı organizasyonda ziyaretçiler ayrıca firmaların ürünlerini sergiledikleri stantları ziyaret etme şansı bulacak.

 

Birçok kurum ve kuruluşun desteklediği, Pınar ve Unilever Food Solutions (UFS)’in ise ana sponsoru olduğu II. FSUMMIT zirvesi 22 Şubat günü saat 10:00’da Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, TÜROFED Başkanı Sururi Çorabatır, AKTOB Başkanı Dr. Erkan Yağcı ve Sözen Organizasyon CEO’su Gökmen Sözen’in açılış konuşması ile başlayacak.

 

Moderatörlüğünü Türk Mutfak Araştırmacısı Vedat Başaran’ın üstlendiği; TURYİD Başkanı Kaya Demirer, ETÜDER Başkanı Melih Şahinöz, TUSİD Başkanı Güçlü Kaplangı ve AGYİD Yönetim Kurulu Başkanı M. Zeki Özen’in konuşmacı olarak yer aldığı panel ile başlayacak etkinlik, şimdiden gördüğü ilgi ve yoğun katılımcı akreditasyonuyla güçlü bir zirveye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.