Türkiye'nin 7. ücretsiz plajı törenle hizmete açıldı.

Muğla'nın 2'nci ücretsiz halk plajı olan Marmaris İçmeler Ücretsiz Halk Plajı hizmete sunuldu.

Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 13:55:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
856 okunma
Google News

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın da katıldığı törenle açılışı yapılan halk plajı engelli ve doğa dostu konseptinin yanı sıra uluslararası Mavi Bayrak ödülüne sahip.

Kültür ve Turizm Bakanlığınca başlatılan Güvenli Turizm Sertifikasyon Programı'nın Marmaris'te açılışı yapılan 5 yıldız statüsündeki halk plajında da uygulandığını belirten Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, misafirlerin gönül rahatlığıyla plajı kullanabileceklerini söyledi.

Alpaslan, 2019'dan beri halk plajları sayısını artırdıklarına dikkati çektiği konuşmasında; Bodrum, Manavgat ve Kemer'den sonra Marmaris'e halk plajı kazandırdıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından plajın Mavi Bayrağı göndere çekildi.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile beraberindeki heyet, İçmeler Mahallesi sahilinde, 400 metre sahil uzunluğuna sahip, 7 bin metrekare alanda bin şezlong kapasiteli plajı gezdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.