Türofed Yönetim Kurulu Turizm Bakanı Ersoy İle Toplandı

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Kültür ve Turizm Bakanı Nuri Ersoy'un katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

Yayın: 15 Ağustos 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 15.08.2022 12:02:35
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
Google News

 

İstanbulda gerçekleştirilen toplantı ile ilgili olarak bir açıklama yapan KATİD Başkanı ve TÜROFED Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, " TÜROFED Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelerek turizm ve otelcilik sektörünü değerlendirdiğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik.

Bakan Nuri Ersoy'un katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantıda, bölge derneklerinden güncel durum bilgisi alındı. Farklı pazar çalışmalarının etkisinin görüldüğü anlaşıldı. Yıl sonu hedeflere rahatlıkla ulaşabileceğimiz öngörülüyor.  Finansmana erişimle ilgili konular gündeme geldi. Sorunlar bakana iletildi bakan konu ile ilgileneceği açıklamasını yaptı." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.