TÜRSAB, acil ihtiyacı karşılamak için bilet satış personeli yetiştirecek

Havayolu biletçilik sektöründe yaşanan acil personel ihtiyacı TÜRSAB'ı harekete geçirdi.

Gündem Yayın: 20 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 20.07.2022 12:13:46
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News
Havayolu biletçilik sektöründe yaşanan acil personel ihtiyacı sebebiyle TÜRSAB Akademi çatısı altında Bilet Satış Personeli yetiştirmeye yönelik bir program başlatılmasına karar verildi. 
 
 
İlk kez Sektör paydaşları AMADEUS, SABRE ve TRAVELPORT ile ortak ve eş zamanlı başlatılacak projenin görüş ve önerilerinin değerlendirilerek yol haritasının belirlendiği çalışama toplantısı TÜRSAB Genel Merkezinde gerçekleştirildi.
 
TÜRSAB Havayolu Biletleme ve IATA İhtisas Başkanı Numan Olcar'ın koordinasyonunda gerçekleştirilen toplantıya Amadeus, Sabre, Travelport yetkilileri ile birlikte İhtisas Başkanlığı İcra Kurulu ve TÜRSAB Akademi yetkilisi ve hukuk departmanı katılım gösterdi. Yakın bir zamanda imzalanacak protokolün ardından proje hayata geçirilecek.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.