TÜRSAB Bölge Başkanlığı için Volkan Kantarcı aday olduğunu açıkladı

Volkan Kantarcı, Ekim ayının ilk haftası yapılacak olan Bölge Başkanlığı seçimlerinde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Yayın: 07 Eylül 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 07.09.2022 18:26:46
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Trabzon, Rize, Giresun, Artvin, Gümüşhane ve Bayburt illerindeki 300'e yakın seyahat acentası yetkilisinin oy kullanımı ile gerçekleştirilen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı seçimleri Ekim ayında yapılacak.

 

Volkan Kantarcı, tekrar başkan adayı olduğunu açıklayarak, “Yaklaşık 30 yıldır turizm sektöründe acenta sahibi, profesyonel rehber, TÜRSAB Bölge Yönetim Kurulu üyeliği ve Bölge Başkanlığı görevlerinde bulundum. Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte bölge turizminin gelişmesi için, başta seyahat acentalarımız olmak üzere tüm turizm paydaşlarımız ve ilgili kurumlarımızla uyumlu bir şekilde bölgemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde aramıza katılacak yeni meslektaşlarımızla birlikte, bölgemizin turizmine katkı sunmaya aday olduğumu açıklıyorum. Seçim sürecinin TÜRSAB ailemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.