TÜRSAB BTK Başkanı Uzunlar'a teşekkür Belgesi

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK (Bölge Temsil Kurulu) Başkanı Yılmaz Uzunlar'a Samsun İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi verildi.

Gündem Yayın: 01 Haziran 2023 - Perşembe - Güncelleme: 01.06.2023 14:34:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü  Adnan Ipekdal ve Turizm Şube Müdürü. Abdurrahman Şahin TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.


Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü  Adnan Ipekdal  6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketi sonrasında herkesin seferber olduğunu, TÜRSAB ve TÜRSAB üyelerinin de bu seferberliğe büyük katkı sağladığını belirterek TÜRSAB Üyelerine ve Yılmaz Uzunlar'a teşekkür etti.

Adnan İpekdal, Yılmaz Uzunlar'a deprem felaketi sonrasında Samsun'a gelen depremzedelerin barınmaları ve ihtiyaçlarının karşılanması için yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür belgesi verdi.

Yılmaz Uzunlar; "Türkiye asrın en büyük felaketini yaşadı. Bu felaket sonrasında Türk halkının dayanışma ve yardımlaşması her türlü takdirin ötesindedir. Biz de TÜRSAB ve Turizm ciler olarak elimizden geleni yaptık. Böyle felaketlerde de yapmaya devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybedenlere  Allahtan Rahmet diliyorum. Yaralarımızı sarma çabalarımız devam ediyor. Allah bir daha böyle felaketler göstermesin. Ben İl Kültür ve Turizm Müdürümüze ziyaretleri ve teşekkür belgesi için çok teşekkür ediyorum." dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.