TÜRSAB'DAN ÇARŞI 1919'A DESTEK

TÜRSAB Orta Karardeniz BTK (Bölge Temsil Kurulu) Başkanı Yılmaz Uzunlar, kendisini ziyaret eden ÇARŞI 1919 Kadınlar Platformu yönetici ve temsilcilerine destek verdi.

Gündem Yayın: 10 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 10.10.2022 17:26:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
414 okunma
Google News
 
 
 
Yaklaşık 110 üreten kadının teraldığı ve el emekleri ürünlerini sergileyerek satışa sunan ÇARŞI 1919 üyesi kadınların yöneticileri Serpil Coşkun ve temsilcileri Kübra Altunsoy ve Gülten Karalay, destek istemek için TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.
 
Cumhuriyet Meydanı Onur Anıtı yanında kendilerine tahsis edilen yerde satış ofisleri bulunan kadınlar Yılmaz Uzunlar'dan Samsun'a gelen turların  kendi ürünlerini satışa sundukları alana da uğraması için destek istedi.
 
Yılmaz Uzunlar da, kadınların kendi ayaklarının ü<erinde durmaları abalarını takdirle karşıladığını belirterek elinden geleni yapacağını ve her türlü desteği sunacağını söyledi. Samsun'un yerel değerlerinin tanıtımı ve satışının çok önemli olduğunu belirten Yılmaz Uzunlar, "Üreten kadınlarımızın her zaman yanındayız. ÇARŞI 1919 üyesi kadınlar da Samsun'un yerel değerleri adına önemli işler yapıyorlar. Bu değerlerin tanıtımı ve ekonomiye katkısı çok önemli. Biz TÜRSAB olarak her türlü desteği vereceğiz. Bu Samsun ve değerleri için de çok önemli" dedi.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.