TÜRSAB'dan SGK'ya ziyaret

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya'yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 07 Kasım 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 07.11.2022 12:05:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya'ya Samsun'da turizm sektöründe kurumla ilgili sorunlar ve TÜRSAB'ın çalışmaları hakkında bilgi verdiğini belirten Uzunlar, "SGK Samsun İl Müdürümüz Ünal Kaya ile Samsun'da sektörümüzde SGK ile ilgili yaşanan sorunlar ve kayıtdışı istihdam ile ilgili olarak bilgi verdim. TÜRSAB'ın çalışmaları ve projeler hakkında da açıklamalrda bulundum.
 
Özellikle hem ülke ekonomisine, hem sektörümüzde kanunlara ve yönetmeliklere uyan çalışanlarımıza ciddi zararlar veren kayıt dışı uygulamalarla ilgili şikayetlerimizi aktardım.
 
Sayın Kaya, bizi çok iyi karşıladı ve kayıtdışı uygulamalar ve sektörün gelişmesine katkı sağlayacak yasal konularda her türlü desteği vereceğini ifade etti. Kendisine konukseverliği duyarlılığı için teşekkür ediyorum" dedi.
 
TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar SGK Samsun İl Müdürü Ünal Kaya'ya TÜRSAB Plaketi sundu.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.