Türsab Orta Karadeniz'den Ordu İl Müdürü'ne Ziyaret

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar, Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne atanan Yener Oba'yı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 24 Ekim 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 24.10.2022 14:55:36
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1799 okunma
Google News
Yener Oba'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Uzunlar," Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'ne yeni atanan Sayın Yener Oba'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk, TÜRSAB'ın çalışmaları ve bölgede turizm destinasyonu ile yapılabilecek çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunduk, TÜRSAB olarak turizmi geliştirecek her türlü çalışmaya destek vereceğimizi ilettik. .
 
Kendisi, Ordu ve Bölge turizminin gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduğunu ve TÜRSAB ile de iyi çalışmalara imza atabileceklerini söyledi. Sayın Yener Oba'ya nazik evsahipliği için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz." dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.