TÜRSAB Sağlık Turizm Çalıştayı Ekim'de yapılacak

TÜRSAB'ın hava muhalefeti nedeniyle ertelenen ''Sağlık Turizmi Çalıştayı'' 10-12 Ekim tarihlerinde yapılacak.

Yayın: 05 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 05.09.2022 12:00:06
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1426 okunma
Google News
TÜRSAB'tan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
 
''Ülkemiz ve turizm sektörümüz için son derece önem arz eden sağlık alanında nitelikli kadrolarımızı ve tıp alanındaki tüm gelişmeleri yakından takip etmekteyiz.
 
11-13 Mart 2022 tarihleri arasında hava muhalefeti nedeniyle ertelediğimiz sağlık turizmi Çalıştayı’nı 12-14 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planlamaktayız. sağlık turizmi alanındaki gelişimi daha ileriye taşıma hedefiyle yapılacak olan çalıştayda, sağlık turizmini kapsayan mevcut durumların tespitinin yanı sıra önümüzdeki dönemde yapılması öngörülen çalışmaları tüm paydaşlarla birlikte değerlendireceğiz.
 
Katılım sağlayacak olan meslektaşlarımız, akredite olmuş sağlık kuruluşlarıyla da bu vesile ile tanışma fırsatı bulacak ve daha yakın iş birlikleri kurabileceklerdir.''
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.