TUZLA SANAT TİYATROSU EKİBİ FATSALI ÇOCUKLARI ŞENLENDİRDİ

İstanbul Tuzla İlçesi Fatsalılar Derneği &Tuzla Belediyesi ve Tuzla Sanat Tiyatrosunun iş birliği ile “SAHNE SENİN TÜRKİYEM” Projesi kapsamında , ilkokul öğrencilerine ücretsiz olarak çocuk oyunları şenliği düzenlendi.

Sağlık Yayın: 10 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 10.06.2022 14:52:53
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
588 okunma
Google News

 

  Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde içerisinde animasyon gösterileri, çocuk tiyatroları, yarışmalar, maskot gösterilerinin olduğu programa çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Sergilenen birbirinden güzel oyunlarla çocuklar doyasıya eğlenirken miniklerin neşesine ortak olan aileleri de  İstanbul Tuzla İlçesi Fatsalılar Derneği, Tuzla Belediyesi ve Tuzla Sanat Tiyatrosu ekibine teşekkür ettiler.

  Fatsa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Erbil çocukları daha nice bu tip etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini söyleyerek, “İnşallah siz sevgili çocuklarımızı bundan sonrada böyle güzel programlarla buluşturmaya çalışacağız. Tiyatro ekibini ilçemize ücretsiz gönderen Tuzla Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.