ÜÇ KIZ' HEYKELİ TAHRİP EDİLDİ
Haber
09 Ağustos 2022 - Salı 17:57
 
ÜÇ KIZ' HEYKELİ TAHRİP EDİLDİ
Ordu’nun Altınordu ilçesinde, kentin yöresel türküsü olan ‘Tabya başında üç kız yan yana’ türküsünden esinlenilerek yapılan ve şehrin simgelerinden biri haline gelen 3 kız heykeli tahrip edildi.
ORDU Haberi
ÜÇ KIZ' HEYKELİ TAHRİP EDİLDİ

 

 Daha öncesinde de defalarca kendini bilmez kişi ya da kişilerin hedefi olan heykeller zarar gördü.

 

ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI YENİ TAMAMLANMIŞTI

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yeni yapılan ve bakımları tamamlanan heykellere yapılan çirkin saldırıya vatandaşlar da tepki gösterdi. Çevre düzenleme çalışmalarının yeni tamamlandığını belirten vatandaşlar, heykele zarar veren kişi veya kişilerin bir an önce bulunmasını istedi.

Yerli ve yabancı ziyaretçilerin de büyük ilgisini çeken heykeller, daha önce de tahrip edilmiş ve Büyükşehir Belediyesi tarafından onarılarak aynı yere yerleştirilmişti. Ayağı koparılan ve üzerlerinde çizikler olan 3 kız heykelinin yeniden yapılarak alana yerleştirilmesi planlanıyor.

Kaynak: (Karadeniz Turizm Gazetesi) - Karadeniz Turizm Gazetesi Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: ÜÇ, KIZ', HEYKELİ, TAHRİP, EDİLDİ, ,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı