UĞUR Okulları'ndan TÜRSAB'a ziyaret
Haber
15 Mart 2023 - Çarşamba 14:24
 
UĞUR Okulları'ndan TÜRSAB'a ziyaret
Uğur Okulları İlkadım ve Canik Kampüs Müdürleri ve iletişim sorumluları TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar'ı ziyaret etti.
SAMSUN Haberi
UĞUR Okulları'ndan TÜRSAB'a ziyaret

Uğur Okulları İlkadım Kampüs Müdürü Seher Kulin, Canik Kampüs Müdürü Seyit Ahmet Sulubey ve kurumsal iletişim yetkilileri Duygu Eker Kaya, ve Aslı Koç TÜRSAB Orta Karadeniz BTK'ya yaptıkları ziyarette okulları ve faaliyetleri  hakkında bilgi verdi.

 

TÜRSAB Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Uğur Okulları, Samsun'un önemli eğitim kurumları arasında. Ziyaretleri için teşekkür ederim.Kendilerinden okulları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldım.

 

TÜRSAB tarafından da okul servis araçları ve gezi, transfer, ziyaret faaliyetlerinde tercih edecekleri araç ve firmalarla ilgili olarak bilgi verdim Çocuklarımızın güvenli ve ehil ellerde transferi ve gezileri bizler için de önemli. Bu nedenle kendilerine belgesi olmayan araçlarla ve sürücülerle seyahat etmenin sakıncalarını anlattım. Verimli bir ziyaret oldu." dedi.

Kaynak: (Karadeniz Hayat) - KARADENİZ HAYAT Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: UĞUR, Okulları'ndan, TÜRSAB'a, ziyaret,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı