ÜNYE ÇAMLIK’TA CAZİBE ARTIYOR

Ordu Ünye Çamlık projesinde sona gelindi. Çevre düzenlemelerinin devam ettiği alanda ağaçlandırma çalışması yapıldı.

Sağlık Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 11:33:42
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
994 okunma
Google News

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in ‘3 ay değil 12 ay Ordu’ sloganıyla Ordu’yu çağdaş turizm seviyesine çıkarmak için ortaya koyduğu vizyon doğrultusunda çalışmalar aralıksız sürüyor. 

Bu kapsamda Başkan Güler’in hassasiyetle üzerinde durduğu Ünye ilçesinde bulunan Çamlık’ta hummalı bir çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi, doğal dokunun korunduğu alanı nefes alan bir görünüme kavuşturdu. 

Araç girişinin kapatılarak ses ve görüntü kirliliğinin önüne geçildiği, moloz yığınlarının çıkarılarak fiziken korumaya alınan Çamlık’ta son yapılan çalışmayla çevre düzenlemesi ve fidan dikimi gerçekleştirildi. Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından 17 farklı alanda yapılan çalışma ile iklim yapısına uygun fidanlar toprakla buluşturuldu.
 

Ünye Çamlık’ta fidan dikimi gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Asım Suyabatmaz, Büyükşehir Belediyesi olarak Ordu’nun nefes alan yeşil bir görünüm kazanması için ağaçlandırma çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.