Üsküdar’da Fatma Turgut İle Rock Coşkusu
Haber
17 Kasım 2021 - Çarşamba 13:58
 
Üsküdar’da Fatma Turgut İle Rock Coşkusu
Rock Sanatçısı Fatma Turgut, En Sevilen Şarkılarını Üsküdar’da Seslendirdi.
TÜRKİYE Haberi
Üsküdar’da Fatma Turgut İle Rock Coşkusu

KONSER VİDEO LİNKİ : https://we.tl/t-EJxIk2GIjL

 

Üsküdar Belediyesi,kültür- sanat dünyasının yaşayan efsanelerini Üsküdarlılarla buluşturmaya kaldığı yerden devam ediyor. “Buzdan Şato” ve “Değmesin Ellerimiz” şarkılarıyla kısa sürede müzik listelerinde ilk sıraya yükselen Fatma Turgut, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek konserde sahne aldı.

 

Üsküdar'da Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen konserde ünlü Rock sanatçısı Fatma Turgut sahne aldı. Turgut'un en sevilen şarkılarını Üsküdarlılar için seslendirdiği konserde müzikseverler coşkulu anlar yaşadı. 

 

Üsküdar Belediyesi’nin Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlediği konserde, Model grubu ile “Buzdan Şato” ve “Değmesin Ellerimiz” gibi şarklıları seslendiren ve müzik listelerinde ilk sıralara yükselen ünlü Rock sanatçısı Fatma Turgut sahne aldı. Ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını Üsküdarlı vatandaşlar eşliğinde seslendirdi. Konsere katılım sağlayan vatandaşlar şarkılar ile coşkulu anlar yaşadı. Üsküdarlılar konsere yoğun ilgi gösterdi.

 

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Zekeriya Şanlıer sahnede vatandaşları selamlayarak, sanatçı Fatma Turgut’a hediye takdim etti. Konser kısa bir aranın ardından coşkulu bir şekilde devam etti. Üsküdar’da Kültür Sanat Sezonu kapsamında Üsküdar Belediyesinin konserlerine devam edeceği belirtildi.

 

Kaynak: (Karadeniz Turizm Gazetesi) - Karadeniz Turizm Gazetesi Editör: BİRSEN KALKAR
Etiketler: Üsküdar’da, Fatma, Turgut, İle, Rock, Coşkusu,
Yorumlar

Adıyaman Evden Eve Nakliyat Besni Evden Eve Nakliyat Çelikhan Evden Eve Nakliyat Gerger Evden Eve Nakliyat Gölbaşı Evden Eve Nakliyat Kahta Evden Eve Nakliyat Samsat Evden Eve Nakliyat Sincik Evden Eve Nakliyat Tut Evden Eve Nakliyat

Rize escort bayan

Haber Yazılımı