Yakakent'te Turizm Çalıştayı

Yakakent Belediyesi Turizm Çalıştayı düzenliyor.

Gündem Yayın: 21 Ekim 2022 - Cuma - Güncelleme: 21.10.2022 17:03:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1071 okunma
Google News
22 Kasım tarihinde Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Yakakent Belediyesi işbirliği ile saat 09.30'da Zafer Düğün Salonu'nda gerçekleşecek olan çalıştay'da Yakakent'in turizm geleceğine yön verecek konuların ele alınacağı açıklandı.
 
Yakakent, turizmde atılım yapma çalışmalarını sürdürüyor. Uzun süredir Yakakent'in turizm değerleri ile ilgili çalışmalar yapan Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma bu çalışmaları yarın düzenlenecek olan Yakaknet Turizm Çalıştayı ile gündeme taşıyor.
 
Yakakent Zafer Düğün Salonu'nda Saat 09.30'da başlayacak olan Çalıştay, 2 bölüm halinde hayata geçirilecek ve Saat 16.45'e kadar sürecek.
 
Çalıştay ile Yakakent'in Turizm Potansiyeli ve Turizm Geleceğine yön vermeyi amaçladıklarını belirten Hüseyin Kıyma, Çalıştay'a akademi, sektör ve STK'ların davet edildiğini, katkı sağlayacak herkesi Çalıştaya beklediklerini söyledi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.