Yalıköy Sahil Bandı Yenileniyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi için hazırladığı sahil düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Sağlık Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.09.2022 17:52:51
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News
 
 
 Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen proje ile mahalle sakinleri yeni bir yaşam alanına kavuşacak. 
 
Ordu’nun önemli turizm noktalarından olan Yalıköy Mahallesi’nde 1.5 km’lik bir alanda uygulanacak olan proje kapsamında yaya yolları, oturma bankları, çocuk oyun ve fitness alanlarının yanı sıra yeni aydınlatma sistemleri yer alacak.
 
Geçtiğimiz günlerde başlatılan projede 1.5 km’lik sahil bandında taş duvar çalışması tamamlanırken alt ve üstyapı çalışmalarının ardından yapılacak olan peyzaj düzenlemesi ile Yalıköy modern bir görünüme kavuşacak.
 
 
 
Öte yandan Yalıköy Sahil Düzenlemesi Projesi’nin kısa sürede tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılması hedefleniyor.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.