Yalıncak Plajı Deniz Sezonuna Yetiştirilecek

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yalıncak Mahallesi’nde yapımı devam eden plajın deniz sezonunda vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

Ekonomi Yayın: 19 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.04.2021 15:08:02
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
Google News

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Yalıncak Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan yaklaşık 900 metrelik plaj alanında yürütülen çalışmaları inceleyen Başkan Zorluoğlu, “ Burası Trabzon merkeze çok yakın bir destinasyon. Göreve başladığımız günden itibaren vatandaşlarımız denize gidememekten ve düzgün bir plaj olmamasından yakınıyordu. Bu çerçevede ilk olarak Yalıncak bölgesinde yaklaşık 900 metrelik bir sahil alanında bir çalışma balattık. Bu sadece bir plaj çalışması değil, çok ciddi bir sahil rekreasyon projesi. Plajımızın yanında arka tarafta yeşil alanlar, yeme içme mekanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ve otoparklarla yepyeni bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Hedefimiz haziran ayı içerisinde plajımızı tamamlamak ve Trabzon’daki deniz sezonuna yetiştirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmak” dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.