Yılmaz Uzunlar Türsab Orta Karadeniz Btk Adaylığını Açıkladı

TÜRSAB'ın Bölge Temsil kurulları tarihlerinin belli olmasının ardından Bölge Temsil Kurullarında (BTK) da seçim heyecanı başladı.

Yayın: 05 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 05.09.2022 11:41:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
 
TÜRSAB geçtiğimiz hafta Bölge Temsil kurullarının seçim tarihlerini açıklamıştı. TÜRSAB'ın açıklamasının Samsun, Ordu, Çorum, Tokat, Amasya, Sinop illerini kapsamına alan Orta Karadeniz BTK Başkanı Yılmaz Uzunlar da Orta Karadeniz BTK başknalığına  yeniden aday olduğunu açıkladı.
 
Adaylığı ile ilgili olarak bir açıklama yapan Yılmaz Uzunlar, "2 Dönemdir Orta Karadeniz BTK Başkanlığı görevimi sürdürüyorum. Pandemi dönemi  ve sonrasında zorlu mücadelelerle acentalarımızın ve üyelerimizin ayakta kalabilmesi için mücadeleler verdik.
 
Pandemi sonrasında da üyelerimizin ve acentalarımızın beklentilerini yasal olarak da karşılayabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Samsun'da da belgesiz acentalar, haksız rekabet, turizmin gelişmesi ve acentalarımızın karşılaştıkları her türlü sorunun çözülmesi için çabalarımızı sürdürdük.
 
Geldiğimiz noktada, yarı kalan işlerimizi tamamlamak, mücadelemize kaldığımız yerden devam etmek için adayım." dedi. 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.